Koolhydraatarm ontbijt van gestoofde eieren met tomaat & kiemgroente

Niet bakken, koken of pocheren, deze eieren gaan we stoven!

220 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 12 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de soepgroente met de kerrie, komijn en peper 3 min. op laag vuur.

  2. Snijd ondertussen de tomaten in stukjes van ca. 2 cm. Voeg de tomaten en spinazie toe en bak al omscheppend 5 min. op middelhoog vuur.

  3. Maak 2 kuiltjes in de saus en breek de eitjes erboven. Laat met een deksel op de pan in ca. 12 min. op laag vuur garen tot het eiwit net gestold is.

  4. Serveer met de pittige kiemgroente.

Koolhydraatarm ontbijt van gestoofde eieren met tomaat & kiemgroente

Niet bakken, koken of pocheren, deze eieren gaan we stoven!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig