Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de soepgroente met de kerrie, komijn en peper 3 min. op laag vuur.
Snijd ondertussen de tomaten in stukjes van ca. 2 cm. Voeg de tomaten en spinazie toe en bak al omscheppend 5 min. op middelhoog vuur.
Maak 2 kuiltjes in de saus en breek de eitjes erboven. Laat met een deksel op de pan in ca. 12 min. op laag vuur garen tot het eiwit net gestold is.
Serveer met de pittige kiemgroente.
Koolhydraatarm ontbijt van gestoofde eieren met tomaat & kiemgroente
Niet bakken, koken of pocheren, deze eieren gaan we stoven!
Gerelateerde recepten
Koolhydraatarm ontbijt van gestoofde eieren met tomaat & kiemgroente
Niet bakken, koken of pocheren, deze eieren gaan we stoven!

2 personen
220 kcal
10 min. bereiden
12 min. wachten
Aan de slag
Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de soepgroente met de kerrie, komijn en peper 3 min. op laag vuur.
Snijd ondertussen de tomaten in stukjes van ca. 2 cm. Voeg de tomaten en spinazie toe en bak al omscheppend 5 min. op middelhoog vuur.
Maak 2 kuiltjes in de saus en breek de eitjes erboven. Laat met een deksel op de pan in ca. 12 min. op laag vuur garen tot het eiwit net gestold is.
Serveer met de pittige kiemgroente.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
½ el arachideolie
250 g tuinkruiden soepgroente
1 tl kerriepoeder
½ tl gemalen komijn
5 trostomaten
200 g verse spinazie
2 middelgrote eieren
60 g pittige kiemgroente