Speltbroodje met fenegriekgeitenkaas en granaatappelcompote

Met dit speltbroodje met fenegriekgeitenkaas en granaatappelcompote tover je de lente op je bord.

405 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 11 min. oventijd / 10 min. wachten

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  2. Verdeel de broodjes over een bakplaat. Bak in het midden van de oven 10-12 min. bruin en knapperig. Laat afkoelen. Maak ondertussen de chutney. Snipper de ui.

  3. Verwarm de olie in een steelpan en fruit de ui met het komijnzaad en het zout 5 min. op laag vuur onder regelmatig omscheppen. Voeg de granaatappelpitjes, azijn, basterdsuiker, granaatappelmelasse en 3 el water toe.

  4. Breng aan de kook en laat op middelhoog vuur 10 min. iets inkoken. Laat 10 min. afkoelen. Halveer de broodjes. Beleg een helft van ieder broodje met een plak geitenkaas en verdeel er wat veldsla over. Schep op elk broodje een royale eetlepel chutney.

Speltbroodje met fenegriekgeitenkaas en granaatappelcompote

Met dit speltbroodje met fenegriekgeitenkaas en granaatappelcompote tover je de lente op je bord.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig