Pastasalade pesto, tomaat en mozzarella
Hét BBQ-bijgerecht: een grote kom pastasalade met tomaat en pesto.
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de rucola fijn. Laat de olijven en mozzarellabolletjes uitlekken. Halveer de mozzarellabolletjes.
Giet de pasta af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Meng de rucola en de pesto erdoor. Schep de tomaat en olijven erdoor en verdeel de mozzarella erover.
Pastasalade pesto, tomaat en mozzarella
Hét BBQ-bijgerecht: een grote kom pastasalade met tomaat en pesto.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD147617_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
365 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de rucola fijn. Laat de olijven en mozzarellabolletjes uitlekken. Halveer de mozzarellabolletjes.
Giet de pasta af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Meng de rucola en de pesto erdoor. Schep de tomaat en olijven erdoor en verdeel de mozzarella erover.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)250 g penne
250 g cherrytomaten
45 g rucola
240 g groene olijven zonder pit
125 g mozarellabolletjes
95 g groene pesto alla genovese in potje