IJs-toppings

Top it up! Van deze ijs-toppings wordt jouw zelfgemaakte ijsje nóg lekkerder.

130 kcal

(Voedingswaarden)

8 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de chocolade in flinterdunne schilfers. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin de amandelen op middelhoog vuur onder regelmatig omscheppen in ca. 3 min. goudbruin. Rooster in dezelfde pan ook de kokossnippers zonder olie of boter op middelhoog vuur onder regelmatig omscheppen in ca. 3 min. goudbruin.

  2. Schep de chocolade, amandelstiften, kokossnippers en de fruitmix in kleine bakjes. Laat iedereen zijn ijsje afmaken met de verschillende toppings.

IJs-toppings

Top it up! Van deze ijs-toppings wordt jouw zelfgemaakte ijsje nóg lekkerder.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig