Snijd de chocolade in flinterdunne schilfers. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin de amandelen op middelhoog vuur onder regelmatig omscheppen in ca. 3 min. goudbruin. Rooster in dezelfde pan ook de kokossnippers zonder olie of boter op middelhoog vuur onder regelmatig omscheppen in ca. 3 min. goudbruin.
Schep de chocolade, amandelstiften, kokossnippers en de fruitmix in kleine bakjes. Laat iedereen zijn ijsje afmaken met de verschillende toppings.
IJs-toppings
Top it up! Van deze ijs-toppings wordt jouw zelfgemaakte ijsje nóg lekkerder.
Gerelateerde recepten
IJs-toppings
Top it up! Van deze ijs-toppings wordt jouw zelfgemaakte ijsje nóg lekkerder.

nagerecht
6 personen
130 kcal
8 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de chocolade in flinterdunne schilfers. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin de amandelen op middelhoog vuur onder regelmatig omscheppen in ca. 3 min. goudbruin. Rooster in dezelfde pan ook de kokossnippers zonder olie of boter op middelhoog vuur onder regelmatig omscheppen in ca. 3 min. goudbruin.
Schep de chocolade, amandelstiften, kokossnippers en de fruitmix in kleine bakjes. Laat iedereen zijn ijsje afmaken met de verschillende toppings.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
40 g witte chocolade
40 g amandelstiften
30 g kokossnippers
25 g gevriesdroogde fruit mix