Salamichips met mosterddip

Knapperig en verrassend: crunchy salamichips voor op je borrel(plank).

225 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 15 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Leg de salamiplakjes in 1 laag op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 15 min. tot knapperige chips.

  2. Snijd ondertussen de peterselie en dille heel fijn. Meng in een kommetje met de mosterd en mayonaise tot een dip.

  3. Schep de salamichips met een spatel op een bord met keukenpapier, laat uitlekken en afkoelen. Serveer de chips met de dip.

  • Salamichips met mosterddip

    Instructievideo - 00:19 min.

Salamichips met mosterddip

Knapperig en verrassend: crunchy salamichips voor op je borrel(plank).

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig