Vegan pannenkoeken met 'spek' en 'kaas'

Spek-kaaspannenkoeken (+ met voor de liefhebber stroop) zijn de beste. Met dit recept maak je ze 100% vegan.

435 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de bloem, maizena, sojadrink en een snufje zout tot een glad beslag. Meng de vegan spekjes door het beslag. Snijd de vegan kaas in reepjes.

  2. Verhit in 2 koekenpannen met de helft van de olie en bak met de helft van het beslag 2 pannenkoeken.

  3. Bak de pannenkoek ca. 3 min. op middelhoog vuur tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Verdeel de vegan kaas erover. Draai de pannenkoek om en bak nog 2 min. Herhaal met de rest van het beslag.

  • combinatietipLekker met ahornsiroop

Vegan pannenkoeken met 'spek' en 'kaas'

Spek-kaaspannenkoeken (+ met voor de liefhebber stroop) zijn de beste. Met dit recept maak je ze 100% vegan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig