Vegan kaasfondue

Hier zat je op te wachten: vegan kaasfondue! Gewoon, uit eigen fonduepan.

450 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook zo fijn mogelijk en doe met de wijn in een gietijzeren pan of fonduepan. Breng aan de kook.

  2. Voeg beetje bij beetje de 2 soorten kaas toe. Roer steeds met een houten lepel tot de kaas is gesmolten. Breng aan de kook en laat 1 min. op laag vuur koken. Roer regelmatig.

  3. Meng ondertussen de maizena met het water glad. Voeg al roerend toe aan de kaasfondue. Roer tot een samenhangend geheel en laat nog 2 min. zachtjes doorkoken. Breng op smaak met de nootmuskaat, peper en eventueel zout. Eet de kaasfondue met stokbrood of eiwitrijke broodjes, champignons en stevige groenten zoals komkommer, cherrytomaten, wortel en bleekselderij.

  • serveertipLekker met stokbrood of eiwitrijke broodjes, champignons en stevige groenten zoals komkommer, cherrytomaten, wortel en bleekselderij.
  • bereidingstipAls je geen kaasfonduepan hebt, kun je ook een gietijzeren pan gebruiken.

Vegan kaasfondue

Hier zat je op te wachten: vegan kaasfondue! Gewoon, uit eigen fonduepan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig