Orzo met kip en garnalen

Ken je orzo al? Deze pasta-variant in de vorm van rijst wordt ook wel riso genoemd. Probeer 'm eens met kip, garnalen en tomatensaus.

525 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kip in stukjes van ca. 1 cm en snipper de ui. Verhit de olie in de hapjespan en bak de kip, ui, cajunkruiden en zout 5 min. op middelhoog vuur.

  2. Snijd ondertussen de bleekselderij in stukjes van ca. 1 cm. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes van ca. 1 cm. Voeg de bleekselderij en paprika toe en bak 5 min. mee. Snijd ondertussen de tomaten in stukjes.

  3. Voeg de tomaten, orzo en het hete water toe. Verkruimel het bouillonblokje erboven en breng aan de kook. Kook 10 min. op matig vuur. Roer regelmatig.

  4. Voeg de garnalen toe en gaar nog 5 min. mee. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Controleer of de pasta gaar is en roer de peterselie erdoor.

Orzo met kip en garnalen

Ken je orzo al? Deze pasta-variant in de vorm van rijst wordt ook wel riso genoemd. Probeer 'm eens met kip, garnalen en tomatensaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig