Bier-paddosaus van Jord Althuizen

Bier + paddenstoelen = kerstsaus. Deze bier-paddosaus van Jord Althuizen past perfect bij hertenbiefstuk of ander wild van de BBQ.

225 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui. Verhit de boter in een pan en stoof de ui en paddenstoelen tot de ui zacht en glazig is. Voeg het bier, de wildfond en suiker toe en laat het geheel op hoog vuur tot een derde inkoken.

  2. Voeg de vleesfond toe en breng opnieuw aan de kook. Ris de blaadjes van de tijm en voeg toe. Breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper. Als je saus te dun is, kun je hem met wat maizena dikker maken.

  • algemeenLekker bij Jord's hertenbiefstuk van de bbq. Zoek op de site naar 1196081 voor het recept.
  • algemeenDit recept is afkomstig uit WinterBBQ van Jord Althuizen en vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Allerhande.

Bier-paddosaus van Jord Althuizen

Bier + paddenstoelen = kerstsaus. Deze bier-paddosaus van Jord Althuizen past perfect bij hertenbiefstuk of ander wild van de BBQ.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig