Luxe borrelplank

Sfeervol het oude jaar afsluiten? Dat lukt zeker met deze feestelijke borrelplank vol hartig lekkers.

715 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de kapjes van de baguette en snijd het brood in 24 plakjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.

  2. Meng de roomboter met de mosterd en bestrijk de bovenkant van de sneetjes brood er rijkelijk mee. Rooster de plakjes brood in het midden van de voorverwarmde oven in ca. 15 min. goudbruin en krokant tot crostini. Snijd ondertussen de fuet in plakjes.

  3. Maak de borrelplank. Verdeel de olijven, sweet peppers en artisjok over kommetjes en zet op de plank. Verdeel de oude kaas, prosciutto, fuet, crostini’s, chips en het blikje sardines tussen de kommetjes. Serveer met (kaas)messen, servetten, vorkjes en/of kleine tapasprikkers.

Luxe borrelplank

Sfeervol het oude jaar afsluiten? Dat lukt zeker met deze feestelijke borrelplank vol hartig lekkers.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig