Zelf tonijnsalade maken

Is dat even fijn, zo'n lekker recept voor zelfgemaakte salade van tonijn. Lekker op toast op volkorenbrood.

225 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ondertussen de tonijn uitlekken.

  2. Snipper de sjalot en snijd de augurken in blokjes van een ½ cm. Doe de tonijn in een schaal en prak met een vork goed los. Meng met de sjalot, augurk, 1 el augurkensap (per 4 personen), de mayonaise, ketchup, mosterd en paprikapoeder. Pel de eieren en verkruimel met een vork. Meng door de tonijnsalade. Breng op smaak met versgemalen peper.

  • combinatietipLekker op toast of volkoren brood. Het recept is dan niet meet gluten- en lactosevrij
  • combinatietipLekker met verse kruiden zoals peterselie, bieslook of dille maar ook kappertje en/of blokjes appel.

Zelf tonijnsalade maken

Is dat even fijn, zo'n lekker recept voor zelfgemaakte salade van tonijn. Lekker op toast op volkorenbrood.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig