Tortilla met cashewspread, quinoa en geroosterde broccoli

Zeg maar ja tegen vegan tortilla!

685 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 20 min. oventijd / 10 min. wachten

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snijd deze in plakjes. Verdeel de broccoli over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met ⅗ van de olie en bestrooi met de aleppopeper en eventueel zout. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven tot de broccoli lichtbruin is aan de randjes. Laat 10 min. afkoelen.

  2. Kook ondertussen de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng met de rest van de olie en laat 10 min. afkoelen.

  3. Snijd de koriander fijn. Besmeer elke tortilla met ⅙ van de cashewspread. Verdeel de quinoa, peen julienne en geroosterde broccoli erover. Bestrooi met de koriander. Vouw de tortilla’s dubbel, snijd ze doormidden en serveer.

  • variatietipLiever geen koriander? Vervang het door 15 g bieslook (bakje 25 g).
  • variatietipLaat voor minder pittige tortilla’s de aleppopeper weg.

Tortilla met cashewspread, quinoa en geroosterde broccoli

Zeg maar ja tegen vegan tortilla!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig