Spinaziesoep met kokosmelk

Zin in een vega soepje? Deze spinaziesoep met kokosmelk heb je al in 15 min. gemaakt!

660 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui. Snijd de tenen knoflook in dunne plakjes. Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Fruit de ui 2 min. onder regelmatig omscheppen. Bak de knoflook, koriander, aleppopeper en de soepgroente 3 min. al omscheppend mee.

  2. Doe het groentebouillonblokje met het water en de kokosmelk bij de groente in de pan en breng aan de kook. Laat 8 min. zachtjes koken. Voeg de laatste minuut in delen de spinazie toe en laat even meewarmen. Verwarm ondertussen de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Pureer de soep met de staafmixer helemaal glad en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de naan.

  • vegantipServeer de soep met 4 pita's in plaats van naan.

Spinaziesoep met kokosmelk

Zin in een vega soepje? Deze spinaziesoep met kokosmelk heb je al in 15 min. gemaakt!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig