Broodpudding met gember (airfryer)

Ambachtelijke broodpudding op een nieuwerwetse manier: uit de airfryer! Lekker met een bol vanille-ijs.

265 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 40 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd het brood in stukken van ca. 2 cm. Snijd de stemgember fijn en meng door het brood.

  2. Klop de eieren met de slagroom, suiker, kaneel en het vanille-extract los en meng met het brood. Laat 5 min. staan.


  3. Verwarm ondertussen de airfryer voor op 160 °C. Vet het cakeblik in met de olijfolie en schep het brood-eimengsel in de vorm. Druk de broodstukjes aan met de bolle kant van een lepel.

  4. Bak de broodpudding 30 min., haal uit de airfryer, laat 5 min. staan en serveer.

  • combinatietip Lekker met een bol vanille-ijs.

Broodpudding met gember (airfryer)

Ambachtelijke broodpudding op een nieuwerwetse manier: uit de airfryer! Lekker met een bol vanille-ijs.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig