Bloemkool'couscous' met avocado

Geniet van deze gezonde en verfrissende bloemkool'couscous' met avocado, kidneybonen en knapperige rauwkost. Een heerlijk lunchgerecht boordevol groente!

405 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de kidneybonen in een zeef, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd ondertussen de avocado’s in de breedte in dunne plakken.

  2. Klop de olie met de azijn en het komijnzaad tot een dressing. Meng de bloemkoolcouscous met de rauwkost komkommer, kidneybonen en de dressing. Verdeel eerst de sla, dan de bloemkool- couscous en vervolgens de avocado over kommen of borden. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Bloemkool'couscous' met avocado

Geniet van deze gezonde en verfrissende bloemkool'couscous' met avocado, kidneybonen en knapperige rauwkost. Een heerlijk lunchgerecht boordevol groente!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig