Rijstbowl met falafel, avocado en chilimayo

Ga uit je bowl met deze rijstbowl met falafel, komkommer, avocado en chilimayonaise, want in 15 min. staat-ie al op tafel!

750 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet en laat staan tot gebruik.

  2. Snijd ondertussen de komkommer in blokjes en de radijs in dunne plakjes. Snijd de avocado in de lengte doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in de breedte in dunne plakjes.

  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de falafel 5 min. op laag vuur. Keer regelmatig. Meng de mayo met de woksaus.

  4. Verdeel de rijst over diepe borden en verdeel in componenten de sla, komkommer, radijs, avocado en falafel erover. Besprenkel met de chili-mayosaus.

Rijstbowl met falafel, avocado en chilimayo

Ga uit je bowl met deze rijstbowl met falafel, komkommer, avocado en chilimayonaise, want in 15 min. staat-ie al op tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig