Volkorenstokbrood met eiersalade en rucola

Het geheim van deze heerlijke eiersalade? We maken 'm met wat ras el hanout en verse koriander voor extra smaak!

410 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in stukjes.

  2. Snijd ondertussen het brood eerst in de breedte en vervolgens in de lengte doormidden, zodat je 4 stukken krijgt. Snijd de koriander fijn. Meng de zuivelspread met de ras el hanout, de helft van de koriander en het ei tot een eiersalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verdeel eerst de rucola en vervolgens de eiersalade over de stukken stokbrood. Garneer met de rest van de koriander.

Volkorenstokbrood met eiersalade en rucola

Het geheim van deze heerlijke eiersalade? We maken 'm met wat ras el hanout en verse koriander voor extra smaak!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig