Wraps met koolsalade, tartaar en knoflookyoghurt

Deze wraps vul je met rodekool en spitskool, wortel en tartaar. Knoflookyoghurt erbij en je hebt weer gezond gegeten.

585 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de rodekool, spitskool en peen julienne in een ruime hittebestendige kom, giet er kokend water over en laat 5 min. staan. Giet af en laat goed uitlekken.

  2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de tartaar in ca. 5 min. rul. Voeg de picadillo toe en bak nog 2 min mee. Breng op smaak met peper.

  3. Verwarm ondertussen de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de yoghurt in een kom en rasp de knoflook erboven. Breng op smaak met peper. Meng de knoflookyoghurt door het koolmengsel en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Verdeel de knoflookyoghurt, het tartaarmengsel en de koolsalade over het midden van de tortillawraps, laat aan de onderkant een stukje vrij. Vouw de onderkant van de wraps naar boven, daarna de zijkanten naar binnen en rol de wraps verder op. Halveer schuin en verdeel de wraps over borden.

Wraps met koolsalade, tartaar en knoflookyoghurt

Deze wraps vul je met rodekool en spitskool, wortel en tartaar. Knoflookyoghurt erbij en je hebt weer gezond gegeten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig