Wraps met vega kip en rodekool

Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer en rodekool. Comfort food op z'n best!

360 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kipstuckjes in 4 min. goudbruin.

  2. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).

  3. Verdeel de blaadjes sla, kipstuckjes, peen, komkommer en rodekool over de wraps. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.

  • variatietip In plaats van vegan kipstuckjes kun je ook 472 g vegan oesterzwam reepjes (schaal 236 g) gebruiken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de reepjes 5 min. op hoog vuur.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wraps met vega kip en rodekool

Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer en rodekool. Comfort food op z'n best!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig