Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kipstuckjes in 4 min. goudbruin.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).
Verdeel de blaadjes sla, kipstuckjes, peen, komkommer en rodekool over de wraps. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.
Wraps met vega kip en rodekool
Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer en rodekool. Comfort food op z'n best!
- variatietip In plaats van vegan kipstuckjes kun je ook 472 g vegan oesterzwam reepjes (schaal 236 g) gebruiken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de reepjes 5 min. op hoog vuur.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Wraps met vega kip en rodekool
Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer en rodekool. Comfort food op z'n best!

hoofdgerecht
4 personen
360 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kipstuckjes in 4 min. goudbruin.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).
Verdeel de blaadjes sla, kipstuckjes, peen, komkommer en rodekool over de wraps. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.
variatietip: In plaats van vegan kipstuckjes kun je ook 472 g vegan oesterzwam reepjes (schaal 236 g) gebruiken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de reepjes 5 min. op hoog vuur.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 el milde olijfolie
320 g De Vegetarische Slager kipstuckjes
6 Knorr wortelwraps
200 g winterpenen
1 komkommer
8 blaadjes kropsla
300 g biologische gesneden rodekool