Wraps met vega kip-shoarma en rodekool
Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer en rodekool. Comfort food op z'n best!
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip-shoarma in 4 min. goudbruin.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).
Verdeel de blaadjes sla, kip-shoarma, peen, komkommer en rodekool over de wraps. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.
Wraps met vega kip-shoarma en rodekool
Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer en rodekool. Comfort food op z'n best!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD168127_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
445 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip-shoarma in 4 min. goudbruin.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).
Verdeel de blaadjes sla, kip-shoarma, peen, komkommer en rodekool over de wraps. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 el milde olijfolie
320 g De Vegetarische Slager vegan kip-shoarma
6 Knorr veggie wortelwraps
200 g winterpenen
1 komkommer
8 blaadjes kropsla
300 g biologische gesneden rodekool