Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip-shoarma in 4 min. goudbruin.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).
Verdeel de blaadjes sla, kip-shoarma, peen, komkommer en rodekool over de wraps. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.
Wraps met vega kip-shoarma en rodekool
Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer en rodekool. Comfort food op z'n best!
- variatietip In plaats van vegan kip-shoarma kun je ook 472 g vegan oesterzwam reepjes (schaal 236 g) gebruiken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de reepjes 5 min. op hoog vuur.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Wraps met vega kip-shoarma en rodekool
Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer en rodekool. Comfort food op z'n best!

hoofdgerecht
4 personen
445 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip-shoarma in 4 min. goudbruin.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).
Verdeel de blaadjes sla, kip-shoarma, peen, komkommer en rodekool over de wraps. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.
variatietip: In plaats van vegan kip-shoarma kun je ook 472 g vegan oesterzwam reepjes (schaal 236 g) gebruiken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de reepjes 5 min. op hoog vuur.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 el milde olijfolie
320 g De Vegetarische Slager vegan kip-shoarma
6 Knorr veggie wortelwraps
200 g winterpenen
1 komkommer
8 blaadjes kropsla
300 g biologische gesneden rodekool