Wraps met vega kip-shoarma en rodekool

Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer en rodekool. Comfort food op z'n best!

445 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip-shoarma in 4 min. goudbruin.

  2. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).

  3. Verdeel de blaadjes sla, kip-shoarma, peen, komkommer en rodekool over de wraps. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.

  • variatietip In plaats van vegan kip-shoarma kun je ook 472 g vegan oesterzwam reepjes (schaal 236 g) gebruiken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de reepjes 5 min. op hoog vuur.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wraps met vega kip-shoarma en rodekool

Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer en rodekool. Comfort food op z'n best!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig