Pompoenstoof met vegetarische bratwurst

Het is weer tijd voor pompoen! Maak er deze vegetarische bonenstoof uit de oven van.

455 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Snipper de uien. Schil de winterpeen en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd de bratwurst in stukken van ca. 1.5 cm.

  2. Verhit de olie in de braadpan op middelhoog vuur en fruit de ui 2 min. Voeg de paprikapoeder en bratwurst toe en bak ca. 4 min. Voeg de peen, pompoen, witte bonen in tomatensaus, het bouillonblokje en het water toe en breng al roerend aan de kook. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Plaats de deksel op de pan en stoof de vegetarische stoof ca. 30 min. in het midden van de oven. Haal na 15 min. de deksel van de pan en schep om.

  4. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Bestrooi de stoof met de peterselie en serveer.

  • combinatietipLekker met robuust stokbrood.

Pompoenstoof met vegetarische bratwurst

Het is weer tijd voor pompoen! Maak er deze vegetarische bonenstoof uit de oven van.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig