Noedels met Japanse wokgroente

Vegan noedels met Japanse wokgroente. Dat is een vullende lunch waar je van zou willen blijven opscheppen. De lunch kan niet vroeg genoeg beginnen.

495 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn.

  2. Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur en roerbak hierin de gember, knoflook en de wokgroente in ca. 3 min. beetgaar. Voeg de sojasaus, mirin en misopasta toe en roer door. Voeg de noedels toe en roerbak alles 2 min. op hoog vuur.

  3. Verdeel de noedels en groenten over kommen, bestrooi met het sesamzaad en besprenkel met de sesamolie.

Noedels met Japanse wokgroente

Vegan noedels met Japanse wokgroente. Dat is een vullende lunch waar je van zou willen blijven opscheppen. De lunch kan niet vroeg genoeg beginnen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig