Rijstwafel rotsjes met chocolade en pindakaas

Zin in pindarotsjes maar niet in die rots aan calorieën? Rijstwafelrotsjes it is! Lekker met chocola en een drizzle van gesmolten pindakaas.

105 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breek de chocolade in stukken, doe samen met ½ van de kokosolie in een vuurvaste kom en smelt au bain-marie. Roer goed door.

  2. Verkruimel ondertussen in een ruime kom de rijstwafels in stukken van ca. 3 cm. Voeg de gesmolten chocolade toe.

  3. Doe de rest van de kokosolie samen met de pindakaas in de kom waarin je de chocolade hebt gesmolten en smelt au bain-marie.

  4. Verdeel de rijstwafelrotsjes met chocolade over een met bakpapier bekleed bord dat in de vriezer past. Besprenkel met de warme pindakaas en vries minimaal 30 min in.

  • bewaartipDe chocoladerotsjes smelten snel, dus bewaar ze tussen het serveren door steeds in de koelkast.

Rijstwafel rotsjes met chocolade en pindakaas

Zin in pindarotsjes maar niet in die rots aan calorieën? Rijstwafelrotsjes it is! Lekker met chocola en een drizzle van gesmolten pindakaas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig