Vegetarische traybake van pompoen, gnocchi en honinggeitenkaas
In deze traybake worden ingrediënten met uitgesproken smaken zoals amandelen en geitenkaas gecombineerd met gnocchi en pompoen. In vijf minuten klaar voor de oven en slechts vijf ingrediënten.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de pompoenstukjes over een met bakpapier beklede bakplaat, meng met de helft van de olie. Leg de geitenkaas in het midden. Rooster de pompoen ca. 25 min. in het midden van de oven. Voeg na 15 min. baktijd de gnocchi (schaal) toe, schep om met de rest van de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Hak ondertussen de amandelen grof. Haal de bakplaat uit de oven en meng de geitenkaas met de pompoen en gnocchi. Verdeel de rucola erover en bestrooi met de amandelen.
Vegetarische traybake van pompoen, gnocchi en honinggeitenkaas
Instructievideo - 00:41 min.
Vegetarische traybake van pompoen, gnocchi en honinggeitenkaas
In deze traybake worden ingrediënten met uitgesproken smaken zoals amandelen en geitenkaas gecombineerd met gnocchi en pompoen. In vijf minuten klaar voor de oven en slechts vijf ingrediënten.
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
5 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de pompoenstukjes over een met bakpapier beklede bakplaat, meng met de helft van de olie. Leg de geitenkaas in het midden. Rooster de pompoen ca. 25 min. in het midden van de oven. Voeg na 15 min. baktijd de gnocchi (schaal) toe, schep om met de rest van de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Hak ondertussen de amandelen grof. Haal de bakplaat uit de oven en meng de geitenkaas met de pompoen en gnocchi. Verdeel de rucola erover en bestrooi met de amandelen.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
900 g diepvries pompoenblokjes
4 el milde olijfolie
500 g gnocchi
124 g verse geitenkaas met honing
40 g gezouten amandelen met rooksmaak
40 g rucola