Vegetarische traybake van pompoen, gnocchi en honinggeitenkaas

In deze traybake worden ingrediënten met uitgesproken smaken zoals amandelen en geitenkaas gecombineerd met gnocchi en pompoen. In vijf minuten klaar voor de oven en slechts vijf ingrediënten.

505 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 25 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de pompoenstukjes over een met bakpapier beklede bakplaat, meng met de helft van de olie. Leg de geitenkaas in het midden. Rooster de pompoen ca. 25 min. in het midden van de oven. Voeg na 15 min. baktijd de gnocchi (schaal) toe, schep om met de rest van de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Hak ondertussen de amandelen grof. Haal de bakplaat uit de oven en meng de geitenkaas met de pompoen en gnocchi. Verdeel de rucola erover en bestrooi met de amandelen.

  • variatietipOok lekker met 125 g uitgebakken gerookte spekreepjes in plaats van gerookte amandelen. Dan is het recept niet meer vegetarisch.
  • Vegetarische traybake van pompoen, gnocchi en honinggeitenkaas

    Instructievideo - 00:41 min.

Vegetarische traybake van pompoen, gnocchi en honinggeitenkaas

In deze traybake worden ingrediënten met uitgesproken smaken zoals amandelen en geitenkaas gecombineerd met gnocchi en pompoen. In vijf minuten klaar voor de oven en slechts vijf ingrediënten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig