Sinterklaas fudge 

Oh kom er eens kijken. Naar deze verslavend lekkere fudge met pepernoten en speculaas bijvoorbeeld.

175 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 5 uur wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breek de chocolade in stukjes en doe met de gecondenseerde melk, het vanille-extract en mix voor koek & speculaas in een hittebestendige kom die in een pan past. Breng een laag water aan de kook in een steelpan, zet de schaal erop en laat al roerend smelten. Zorg dat het water de schaal niet raakt. Neem zodra de chocolade gesmolten is, de schaal van de pan en roer goed door.

  2. Verdeel het chocolademengsel gelijkmatig in de met bakpapier beklede cakevorm, bestrooi met het strooigoed en laat 5 uur opstijven in de koelkast.

  3. Haal de fudge uit de koelkast en snijd met een scherp mes in 16 gelijke stukken.

  • variatietipBestrooi voor de afwisseling de fudge met een ½ tl zeezoutvlokken in plaats van strooigoed.
  • bewaartipVerpak de fudge in stukjes bakpapier en bewaar tot 1 week in een koekblik.

Sinterklaas fudge 

Oh kom er eens kijken. Naar deze verslavend lekkere fudge met pepernoten en speculaas bijvoorbeeld.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig