Gezonde wentelteefjes met banaan en blauwe bessenyoghurt

Gaan met die banaan! Wentel sneetjes volkorenbrood in een mengsel van banaan en ei en je krijgt de heerlijkste wentelteefjes. Blauwe bessenyoghurt ernaast en de dag kan beginnen.

375 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de blauwe bessen door de yoghurt. Doe de helft van de banaan, de melk, eieren en kaneel in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een glad mengsel.

  2. Snijd ondertussen de rest van de banaan in plakken van ca. 1 cm dik. Verhit ¼ van de olie in een grote koekenpan en bak de plakjes banaan 5 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en houd afgedekt warm.

  3. Snijd de sneetjes brood schuin doormidden en wentel door het eimengsel. Verhit de rest van de olie in de grote koekenpan en bak de sneetjes brood, eventueel in 2 delen, 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.

  4. Verdeel de wentelteefjes over de borden. Verdeel de plakjes gebakken banaan over de wentelteefjes en serveer met de blauwe bessen yoghurt.

Gezonde wentelteefjes met banaan en blauwe bessenyoghurt

Gaan met die banaan! Wentel sneetjes volkorenbrood in een mengsel van banaan en ei en je krijgt de heerlijkste wentelteefjes. Blauwe bessenyoghurt ernaast en de dag kan beginnen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig