Wentelteefjes met gebakken banaan en yoghurt

Het beste van twee werelden. Gebakken banaan én wentelteefjes. Laat die ochtend maar komen.

600 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bananen in plakjes van 1½ cm. Verhit ¼ van de olie in een koekenpan en bak de banaan met de helft van de kaneel 5 min. op middelhoog vuur. Schep af en toe voorzichtig om. Schep de gebakken banaan op een bord en veeg de pan schoon met keukenpapier.

  2. Snijd elk broodje in 4 sneetjes. Klop de eieren los met de melk en ¼ van de kaneel. Wentel de sneetjes brood erdoor.

  3. Verhit de rest van de olie in 2 koekenpannen (per 4 personen) en bak de sneetjes brood in 5 min. op middelhoog vuur lichtbruin. Keer halverwege.

  4. Verdeel de wentelteefjes over de borden. Verdeel de gebakken banaan en yoghurt erover. Besprenkel met de honing en bestrooi met de rest van de kaneel.

  • Wentelteefjes met gebakken banaan en yoghurt

    Instructievideo - 00:44 min.

Wentelteefjes met gebakken banaan en yoghurt

Het beste van twee werelden. Gebakken banaan én wentelteefjes. Laat die ochtend maar komen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig