Lauwwarme rijstsalade met venkel, appel en abrikoos

De combi venkel + appel is heilig, maar voeg je daar nog gedroogde abrikozen aan toe, dan heb je helemaal een gouden trio te pakken. Perfect in deze lauwwarme rijstsalade.

370 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat staan tot gebruik.

  2. Halveer ondertussen de venkel en snijd in flinterdunne reepjes. Boen de appel schoon en snijd samen met de abrikozen in dunne reepjes. Snijd de bleekselderij in boogjes van ca. een ½ cm en de radijs in halve plakjes. Snijd de selderij fijn.

  3. Meng de olijfolie met de azijn door de rijst. Schep de venkel, bleekselderij, appel, radijs, selderij en abrikozen erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Lauwwarme rijstsalade met venkel, appel en abrikoos

De combi venkel + appel is heilig, maar voeg je daar nog gedroogde abrikozen aan toe, dan heb je helemaal een gouden trio te pakken. Perfect in deze lauwwarme rijstsalade.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig