Spoom met stoofperensorbetijs

Kerst en stoofperen horen bij elkaar. Wist je al dat je er ook de lekkerste drankjes mee maakt? Voeg stoofperensorbetijs toe aan je spoom. Daar wil je gegarandeerd nóg een drankje van.

145 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de sinaasappel schoon, snijd met een scherp mesje de oranje schil van de vrucht en snijd in 4 sierlijke, lange slierten.

  2. Doe het sorbetijs en de prosecco in de blender en mix tot een glad mengsel. Verdeel over de champagneglazen. Draai de sinaasappelslierten in mooie krullen en garneer daarmee de glazen. Serveer direct.

  • variatietipLiever een alcoholvrije spoom? Vervang de prosecco door bruisend water.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Spoom met stoofperensorbetijs

Kerst en stoofperen horen bij elkaar. Wist je al dat je er ook de lekkerste drankjes mee maakt? Voeg stoofperensorbetijs toe aan je spoom. Daar wil je gegarandeerd nóg een drankje van.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig