0.00
Totaalbedrag winkelmand 0.00
menu
Pavlova gevuld met ijs en fruit
Pavlovataartjes
Vegan caesarsalade met misodressing
Ragout met bladerdeegdakje
Vegan 'coquilles' van knolselderij met zeekraal
Bietenblini's met dille-crème fraîche en rivierkreeftjes
Glittermocktail
Winterse Aperol spritz
Pasta met truffel
Spoom met citroensorbetijs
Spoom met stoofperensorbetijs
Mosterdsoep met kaassoesjes
Quiche met blauwe kaas en minicourgette
Varkensrollade met rodekoolblad en sjalottenjus
Hertenbiefstuk met geroosterde druiven en rodewijnsaus
Beenham met kruidenkorst en sinaasappelsaus
Eendenborst met anijsjus, sjalot en gouden pastinaakchips
Zalmfilet met proseccoroomsaus en gouden boerenkool
Roze risotto met witlof
Gouden stoofperen
Hot honey spruitjes en prei
Zoete-aardappel-hasselback
Stoofperen-appelmoes
Crème caramel XL met karamelschotsen en Kaapse goudbes
Chocolademousse in eetbaar koffiekopje
Olaf kransekake
Filodeegpakketje met kaas en cranberryspread
Terrine van zalm en rode biet en komkommer
'Carpaccio' van gegrilde koningsoesterzwam
Kerstsalade 'caprese' van kakifruit
Kids-kaasfondue met groentespiesje en aardappelsterren
Gebraden knolselderij met kikkererwtenschuim
Kabeljauwrollade met paprika en pankokruim
Ossenhaas met ui-marsalamarmelade
Pompoen-aardappelpuree