Havermoutpap met banaan en peer

Voor havermout kom je je bed wel uit. Helemaal als je er ook nog banaan en peer aan toevoegt!

320 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Prak de bananen fijn. Doe de melk en het water in een steelpan en breng op middelhoog vuur aan de kook. Voeg de banaan, havermout, ⅔ van de kaneel en eventueel zout toe en laat 8 min. op laag vuur koken. Roer regelmatig.

  2. Boen ondertussen de peren schoon en snijd in kleine blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de peer met de honing 5-8 min. op middelhoog vuur.

  3. Verdeel de havermoutpap over diepe kommen. Verdeel de peer erover en bestrooi met de rest van de kaneel.

Havermoutpap met banaan en peer

Voor havermout kom je je bed wel uit. Helemaal als je er ook nog banaan en peer aan toevoegt!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig