Buttermilk pancakes

Met deze pannenkoeken als ontbijt heb je een feestelijke start! Zo kan jij elke dag aan.

315 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 10 min. wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe het zelfrijzende bakmeel, de bakpoeder, baksoda, zout en kristalsuiker in een mengkom en roer goed door. Voeg de karnemelk, eieren en het vanille-extract toe en mix kort met een handmixer met gardes tot alles net gemengd is. Klontjes zijn niet erg. Laat het beslag 10 min. rusten.

  2. Verhit ¼ van de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Schep 3 hoopjes beslag in de pan en bak de pancakes 4 min. Keer halverwege of als de bovenkant drooggebakken is. Herhaal met de rest van het beslag (voor 12 pancakes).

  • combinatietipLekker met mascarpone en frambozenspread.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Buttermilk pancakes

Met deze pannenkoeken als ontbijt heb je een feestelijke start! Zo kan jij elke dag aan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig