Beenhamsalade

Op een toastje, op een pistoletje of gewoon op een boterham: met zelfgemaakte beenhamsalade smaakt elke borrel of lunch beter.

215 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min. hard en laat ze afkoelen

  2. Snijd ondertussen de peterselie en bieslook fijn. Snijd de augurk en beenhamreepjes in kleine blokjes. Prak de eieren fijn met een vork.

  3. Meng de mayonaise, mosterd en het paprikapoeder in een kom. Voeg de peterselie, beenham, augurk, het ei en ⅔ van de bieslook toe en meng. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi met de rest van de bieslook.

  • bewaartipJe kunt de beenhamsalade tot 3 dagen afgedekt in de koelkast bewaren.
  • serveertipLekker op een toastje of pistolet.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Beenhamsalade

Op een toastje, op een pistoletje of gewoon op een boterham: met zelfgemaakte beenhamsalade smaakt elke borrel of lunch beter.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig