Nicecream met aardbeien in een hoorntje
Ook zonder ijsmachine maak je een heerlijk smeuïg bolletje ijs. I scream, you scream, we all scream for nicecream!
Aan de slag
Snijd de bananen in plakjes en doe in een diepvrieszakje. Leg minimaal 4 uur in de vriezer. Schud na 1 uur even los, zodat niet alles aan elkaar vastvriest.
Doe de bevroren stukjes banaan en diepvriesaardbei met het vanille-extract, de melk en eventueel zout in de keukenmachine, laat deze ca. 2-3 min. draaien tot een glad en romig ‘ijs’.
Doe het ijs in een diepvriesbak en zet 2 uur in de vriezer om harder worden. Schep eventueel halverwege om.
Haal het ijs uit de vriezer en schep met de ijslepel op elk ijshoorntje 1 à 2 bollen
Nicecream met aardbeien in een hoorntje
Ook zonder ijsmachine maak je een heerlijk smeuïg bolletje ijs. I scream, you scream, we all scream for nicecream!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD177503_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null personen
275 kcal
10 min. bereiden
360 min. wachten
Aan de slag
Snijd de bananen in plakjes en doe in een diepvrieszakje. Leg minimaal 4 uur in de vriezer. Schud na 1 uur even los, zodat niet alles aan elkaar vastvriest.
Doe de bevroren stukjes banaan en diepvriesaardbei met het vanille-extract, de melk en eventueel zout in de keukenmachine, laat deze ca. 2-3 min. draaien tot een glad en romig ‘ijs’.
Doe het ijs in een diepvriesbak en zet 2 uur in de vriezer om harder worden. Schep eventueel halverwege om.
Haal het ijs uit de vriezer en schep met de ijslepel op elk ijshoorntje 1 à 2 bollen
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 bananen
150 g diepvries aardbeien
1 tl vanille-extract
150 ml halfvolle melk
4 ijshoorntjes naturel
Dit heb je nodig
diepvrieszak
blender of keukenmachine
diepvriesbak met deksel (15 x 15 cm)