Vegan tjap tjoy tofu

Deze vegan tjap tjoy maak je met kastanjechampignons, babymais en wokgroente. Wat 'm extra lekker maakt? De pittige tofureepjes! Smaakvol en al in 20 minuten klaar.

610 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

14 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.

  2. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Giet de babymais af en halveer. Halveer ook de champignons.

  3. Verhit de olie in een grote hapjes- of wokpan en roerbak de ui 2 min. op hoog vuur. Voeg de tofureepjes toe en roerbak 3 min. mee. Voeg de knoflook, wokgroente en champignons toe en roerbak 3 min.

  4. Zet het vuur laag. Schenk het water bij het groentemengsel en verkruimel het bouillonblokje erover. Breng aan de kook. Meng ondertussen de sambal, roerbaksaus en ketjap met de maizena in een kommetje. Roer dit door het groentemengsel tot de bouillon begint te binden.

  5. Verdeel de rijst over diepe borden en verdeel de tjap tjoy erover.

Vegan tjap tjoy tofu

Deze vegan tjap tjoy maak je met kastanjechampignons, babymais en wokgroente. Wat 'm extra lekker maakt? De pittige tofureepjes! Smaakvol en al in 20 minuten klaar.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig