AH verspakket paddenstoelenrisotto

Haal comfort in huis met deze makkelijke paddenstoelenrisotto. Daar maak je je tafelgasten blij mee.

30 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook in een pan het water met de bouillonpoeder.

  2. Verhit de helft van de olijfolie in een ruime hapjes- of braadpan en bak hierin de kipfiletblokjes op hoog vuur in ca. 6 min. rondom bruin. Schep de kip uit de pan en houd apart.

  3. Voeg de rest van de olijfolie toe aan de pan en voeg de groentemix toe en fruit 5 min. aan. Voeg de risottorijst toe en meng goed door.

  4. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe en laat onder af en toe roeren ca. 18 min. zachtjes koken, tot het meeste vocht is opgenomen. De risotto is gaar als de buitenkant zacht is en de binnenkant nog een beet heeft.

  5. Voeg de spinazie en kip toe en roer door. Snijd de peterselie fijn.

  6. Schep de helft van de kaas door de risotto, bestrooi de andere helft met de peterselie.

  • vegatipVervang de kipfiletblokjes door 300 g vegetarische kipstukjes.
  • combinatietipLekker met rucola.
  • bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

AH verspakket paddenstoelenrisotto

Haal comfort in huis met deze makkelijke paddenstoelenrisotto. Daar maak je je tafelgasten blij mee.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig