Dadels met 100% pindakaas
Zin in een tussendoortje dat je een echte boost geeft? Ga voor dadels met pindakaas! Men neme ongezouten pinda's, cacaonibs en natuurlijk: pindakaas met stukjes.
Aan de slag
Hak de pinda’s grof en meng in een kommetje met de cacaonibs. Snijd de dadels aan 1 kant open en verwijder de pit. Vul de dadels met de pindakaas en vouw ze voorzichtig dicht. Dip de dadels met de open kant in het pinda-cacaonibmengsel. Leg op een bord en zet 30 min. in de koelkast.
Dadels met 100% pindakaas
Zin in een tussendoortje dat je een echte boost geeft? Ga voor dadels met pindakaas! Men neme ongezouten pinda's, cacaonibs en natuurlijk: pindakaas met stukjes.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD180802_612x450_JPG.jpg)
null porties
65 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Hak de pinda’s grof en meng in een kommetje met de cacaonibs. Snijd de dadels aan 1 kant open en verwijder de pit. Vul de dadels met de pindakaas en vouw ze voorzichtig dicht. Dip de dadels met de open kant in het pinda-cacaonibmengsel. Leg op een bord en zet 30 min. in de koelkast.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)20 g ongezouten pinda's
10 g cacaonibs
10 verse medjouldadels
80 g 100% pindakaas met stukjes pinda's