Traybake met vegaballetjes, krieltjes, prei en tomaat

Wees lief voor jezelf en voor je portomonee met deze traybake. Boordevol groente, makkelijk te maken en budgetvriendelijk.

475 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de prei in ringen, doe in een vergiet en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Snijd de krieltjes in kwarten, schep om met de preiringen, ¾ masala en de olie en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 30 min. in de oven tot lichtbruin en gaar.

  2. Snijd ondertussen de tomaten in kwarten. Snijd de knoflook fijn. Snijd de koriandersteeltjes fijn en de blaadjes grof.

  3. Haal na 15 min. de traybake uit de oven. Schep om en verdeel de vegetarische balletjes, koriandersteeltjes en tomaten erover en rooster nog 15 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Meng ondertussen de rest van de masala, de knoflook en korianderblaadjes door de yoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  5. Haal de traybake uit de oven en verdeel de helft van de korianderyoghurt erover. Serveer de rest apart erbij.

Traybake met vegaballetjes, krieltjes, prei en tomaat

Wees lief voor jezelf en voor je portomonee met deze traybake. Boordevol groente, makkelijk te maken en budgetvriendelijk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig