Nasi met gehakt

De lekkerste nasi krijg je als je de rijst eerst helemaal laat afkoelen. Daarna gaat alles in de wok met lekker veel groenten, gehakt, ketjap en sambal. Aan tafel!

590 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 1 uur wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen.

  2. Snipper ondertussen de sjalotten en snijd de knoflook fijn. Schil en rasp de gember.

  3. Verhit, als de rijst bijna afgekoeld is, de olie in een wok en bak het gehakt 3 min. op hoog vuur. Voeg de sjalot, knoflook en gember toe en bak 1 min. mee. Voeg de nasigroente, ketjap manis en asin en sambal toe en bak nog 3 min. Voeg de afgekoelde rijst toe en bak nog 2 min.

  • combinatietipLekker met zoetzure komkommersalade en een gebakken ei.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Nasi met gehakt

De lekkerste nasi krijg je als je de rijst eerst helemaal laat afkoelen. Daarna gaat alles in de wok met lekker veel groenten, gehakt, ketjap en sambal. Aan tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig