Snijd de paprika’s, tomaten en winterpeen in blokjes. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in plakjes. Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm en hak fijn.
Verhit de olie in een soeppan en bak hierin de ui, knoflook, winterpeen en bleekselderij 2 min. op hoog vuur.
Voeg de aardappel, paprika, tijm en tomatenpuree toe en bak 1 min. op hoog vuur.
Voeg de tomaat, het water, de risottorijst, bouillonblokjes en kruidenmix toe, breng aan de kook en laat 15 min. zachtjes koken met de deksel op de pan.
AH verspakket goulashsoep
Met dit pakket maak je in een handomdraai een lekkere goulashsoep, die je met trots op tafel kunt zetten.
35 min. bereiden
3 ingrediënten
- combinatietipVoeg de laatste 10 min. 250 g rundersoepballetjes toe aan de goulashsoep en laat zachtjes meekoken.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
AH verspakket goulashsoep
Met dit pakket maak je in een handomdraai een lekkere goulashsoep, die je met trots op tafel kunt zetten.

hoofdgerecht
6 personen
35 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paprika’s, tomaten en winterpeen in blokjes. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in plakjes. Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm en hak fijn.
Verhit de olie in een soeppan en bak hierin de ui, knoflook, winterpeen en bleekselderij 2 min. op hoog vuur.
Voeg de aardappel, paprika, tijm en tomatenpuree toe en bak 1 min. op hoog vuur.
Voeg de tomaat, het water, de risottorijst, bouillonblokjes en kruidenmix toe, breng aan de kook en laat 15 min. zachtjes koken met de deksel op de pan.
combinatietip:Voeg de laatste 10 min. 250 g rundersoepballetjes toe aan de goulashsoep en laat zachtjes meekoken.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
1 AH goulashsoep verspakket
1 el milde olijfolie
1 l water