Krans van bladerdeegknakworstjes uit de airfryer

Bladerdeeghapjes doen het altijd goed. Ga daarom voor deze krans van bladerdeegknakworstjes. Gewoon uit de airfryer, lekker makkelijk! Serveer met honing-mosterdsaus als voorgerecht of bijgerecht.

360 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Verwarm de airfryer voor op 200 °C.

  2. Snijd elk plakje bladerdeeg in 4 gelijke vierkanten en snijd deze vierkanten diagonaal door zodat je totaal 32 driehoekjes krijgt (per krans). Bestrijk met de bakkwast de driehoekjes met de mosterdsaus en bestrooi met de kaas.

  3. Leg een knakworstje op het velletje bladerdeeg en rol het deeg om het worstje. Herhaal met de rest van de worstjes.

  4. Klop het ei los. Bestrijk elk stukje deeg met ei en bak de worstjes met bladerdeeg in delen in de airfryer in ca. 10 min. goudgeel en gaar. Snijd de rozemarijntakjes elk in 3 stukken.

  5. Verdeel vlak voor het serveren de knakworstjes in bladerdeeg als een krans over een groot plat bord. Verdeel de tomaatjes en rozemarijntakjes ertussen. Serveer met de honing-mosterdsaus.

  • combinatietipLekker met ketchup.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Krans van bladerdeegknakworstjes uit de airfryer

Bladerdeeghapjes doen het altijd goed. Ga daarom voor deze krans van bladerdeegknakworstjes. Gewoon uit de airfryer, lekker makkelijk! Serveer met honing-mosterdsaus als voorgerecht of bijgerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig