Schenk de glühwein (gekoeld) in de champagnecoupes.
Verdeel met een ijsbollentang de bollen champagnesorbetijs over de coupes.
Bestrooi met de sterrenmix goud en steek er de gedroogde sinaasappelschijfjes in. Serveer direct.
Koele 'glühwein' met champagnesorbetijs
Champagnesorbetijs in je glühwein? Ja zeker! Afgetopt met gouden sterrenmix en gedroogde sinaasappelschijfjes is dit hét drankje van de avond.
- kookstaptipLiever geen alcohol? Vervang de glühwein door druivensap en de champagnesorbet door citroensorbet.
- serveertipServeer dit drankje als nagerecht.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Koele 'glühwein' met champagnesorbetijs
Champagnesorbetijs in je glühwein? Ja zeker! Afgetopt met gouden sterrenmix en gedroogde sinaasappelschijfjes is dit hét drankje van de avond.

4 personen
180 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schenk de glühwein (gekoeld) in de champagnecoupes.
Verdeel met een ijsbollentang de bollen champagnesorbetijs over de coupes.
Bestrooi met de sterrenmix goud en steek er de gedroogde sinaasappelschijfjes in. Serveer direct.
kookstaptip:Liever geen alcohol? Vervang de glühwein door druivensap en de champagnesorbet door citroensorbet.
serveertip:Serveer dit drankje als nagerecht.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 ml glühwein
4 bollen champagne sorbetijs
6 tl AH Excellent sterrenmix goud
4 gedroogde sinaasappelschijfjes
Dit heb je nodig
champagnecoupes
ijsbolletjestang