Rijkgevulde pompoen-linzensoep met naantosti
Een kom comfortfood: deze pompoen-linzensoep is ideaal voor een een doordeweekse avond. Met een kwartiertje zit je al aan tafel.
Aan de slag
Snijd de ui in dunne halve ringen. Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan en bak de ui 5 min. op middelhoog vuur. Verkruimel ondertussen de feta en snijd de koriander fijn.
Besmeer de naanbroden aan 1 kant met de hummus. Verdeel de ui, feta en de helft van de koriander over 2 naanbroden en leg de andere naanbroden erop met de hummuskant naar beneden.
Verhit de grillpan, bestrijk de bovenkant van de naantosti’s met de bakkwast met ⅓ van de olie en leg met de oliekant naar beneden in de pan. Gril 3 min. op middelhoog vuur. Bestrijk ondertussen de bovenkant van de tosti’s met de rest van de olie. Keer de tosti’s en gril nog 3 min.
Verwarm ondertussen de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel over diepe kommen, bestrooi met de rest van de koriander. Serveer met de naantosti’s.
Rijkgevulde pompoen-linzensoep met naantosti
Een kom comfortfood: deze pompoen-linzensoep is ideaal voor een een doordeweekse avond. Met een kwartiertje zit je al aan tafel.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD184687_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
755 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in dunne halve ringen. Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan en bak de ui 5 min. op middelhoog vuur. Verkruimel ondertussen de feta en snijd de koriander fijn.
Besmeer de naanbroden aan 1 kant met de hummus. Verdeel de ui, feta en de helft van de koriander over 2 naanbroden en leg de andere naanbroden erop met de hummuskant naar beneden.
Verhit de grillpan, bestrijk de bovenkant van de naantosti’s met de bakkwast met ⅓ van de olie en leg met de oliekant naar beneden in de pan. Gril 3 min. op middelhoog vuur. Bestrijk ondertussen de bovenkant van de tosti’s met de rest van de olie. Keer de tosti’s en gril nog 3 min.
Verwarm ondertussen de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel over diepe kommen, bestrooi met de rest van de koriander. Serveer met de naantosti’s.
resttip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 rode ui
1½ el milde olijfolie
75 g Griekse feta
7½ g verse koriander
4 mini-naans naturel
100 g hummus pikant
570 ml pompoen-rode linzensoep in zak
Dit heb je nodig
grillpan
bakkwast