Meng de kwark met de proteïnepoeder en espressopoeder. Snijd de proteïnebar fijn.
Verdeel de helft ervan over de bodem van de glazen en verdeel hierover de helft van de kwark. Herhaal deze stap en laat min. 3 uur of een nacht opstijven in de koelkast. Bestrooi voor het serveren met de cacaopoeder.
Proteïne 'tiramisu'
Een eenpersoonsdessert dat je in 10 minuten maakt. Deze tiramisu is een eiwitrijk toetje!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Proteïne 'tiramisu'
Een eenpersoonsdessert dat je in 10 minuten maakt. Deze tiramisu is een eiwitrijk toetje!

nagerecht
1 personen
300 kcal
10 min. bereiden
3 uur wachten
Aan de slag
Meng de kwark met de proteïnepoeder en espressopoeder. Snijd de proteïnebar fijn.
Verdeel de helft ervan over de bodem van de glazen en verdeel hierover de helft van de kwark. Herhaal deze stap en laat min. 3 uur of een nacht opstijven in de koelkast. Bestrooi voor het serveren met de cacaopoeder.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
125 g magere kwark
15 g whey vanille
½ tl espressopoeder
55 g protein bar melk choco pinda karamel
¼ tl cacaopoeder