Marinade voor spareribs

Zelf spareribs maken? Dat doe je met deze zelfgemaakte marinade. Men neme o.a. ui, gember, knoflook, sojasaus, en chilivlokken. Laat een nacht marineren en hup, de oven in!

55 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de sjalot fijn.

  2. Schil en rasp de gember en knoflook fijn.

  3. Meng met de overige ingrediënten tot een marinade.

  • bereidingstipMarineer 1 kilo spareribs een nachtje in de marinade. Wikkel de spareribs met de marinade in aluminiumfolie en rooster ca. 2 uur op 140 °C in de oven tot gaar. Haal de spareribs uit de oven, maak de aluminiumfolie open aan de bovenkant en rooster de ribs nog 15 min.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Marinade voor spareribs

Zelf spareribs maken? Dat doe je met deze zelfgemaakte marinade. Men neme o.a. ui, gember, knoflook, sojasaus, en chilivlokken. Laat een nacht marineren en hup, de oven in!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig