XL wentelteefjes met aardbeien en ahornsiroop​

Hoe maak je wentelteefjes beter? Door ze XL te maken! Stapel een aantal boterhammen in plaats van een enkele. Word je blij van, beloofd.

295 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Klop de eieren in een diep bord los met de melk, kaneel en ⅔ van de poedersuiker. Leg de helft van de sneetjes brood op elkaar en wentel rondom in het ei-melkmengsel. Herhaal met de andere sneetjes. Laat het erin liggen, zodat het brood het mengsel kan opnemen.

  2. Verhit de boter in een grote koekenpan en bak het brood in 8 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin. Keer regelmatig.

  3. Snijd de aardbeien in kwarten. Snijd de wentelteefjes diagonaal door en verdeel over borden. Verdeel de aardbeien en slagroom erover. Bestrooi met de rest van de poedersuiker en schenk de ahorn-siroop erover. Serveer direct.

  • variatietipOok lekker met bruin- of briochebrood. Heb je nog wat over van het paas-ontbijt? Snijd 6 sneetjes af en gebruik het in plaats van het casinobrood.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

XL wentelteefjes met aardbeien en ahornsiroop​

Hoe maak je wentelteefjes beter? Door ze XL te maken! Stapel een aantal boterhammen in plaats van een enkele. Word je blij van, beloofd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig