Cronaantje

Croissant-fan? Banaan je lievelingsfruit? Dan stellen we je graag voor aan het 'cronaantje': een verse afgebakken croissant gevulde met bananenroom. Dat staat nog eens feestelijk bij je paasbrunch!

310 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 5 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bak de croissants volgens aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen.

  2. Verwarm ondertussen de helft van de melk in een pan tot lauwwarm, haal van het vuur, meng de witte chocolade erdoor en laat smelten. Meng ¾ tube (per 8 croissants) van de gele kleurstof uit de verpakking erdoor. Halveer de croissants in de lengte. Leg de bovenkant van de croissants op een vel bakpapier en besmeer met de gele chocolade. Verwarm de rest van de melk in een tweede pan tot lauwwarm en meng de pure chocolade erdoor. Verdeel de pure chocolade in streepjes over de gele bovenkant.

  3. Bereid de gele room volgens aanwijzingen op de verpakking. Prak de helft van de bananen en meng dit door de gele room. Snijd de rest in plakjes.

  4. Verdeel de bananenroom over de onderkanten van de croissants. Verdeel de plakjes banaan erover en dek af met de bovenkanten van de croissants.

  • serveertipLeuk om te versieren met paaseitjes mix.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Cronaantje

Croissant-fan? Banaan je lievelingsfruit? Dan stellen we je graag voor aan het 'cronaantje': een verse afgebakken croissant gevulde met bananenroom. Dat staat nog eens feestelijk bij je paasbrunch!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig