BOON

Spitskool pannenkoek met zwarte bonen van BOON (advertentie)

Koken met BOON: Binnen no-time een lekker recept op tafel, you better beanlieve it! Onze bonen komen altijd van zo dichtbij mogelijk, zijn gewoon lekker verpakt in NL en vergeet vooral niet even de achterkant van onze pakjes te checken… YUM!

535 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

13 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bosui in dunne ringen en de spitskool in reepjes.

  2. Meng de bloem, bakpoeder, eieren en water tot een glad beslag. Voeg hier peper, zout en knoflookpoeder aan toe.

  3. Roer de spitskool door het mengsel.

  4. Verhit de olie in een koekenpan. Voeg de helft van het beslag toe en druk plat. Bak je pannenkoek 4 minuten per kant.

  5. Verwarm de BOON zwarte bonen in teriyakisaus ondertussen volgens de instructies op de verpakking.

  6. Leg de spitskool pannenkoek op een bord en verdeel de BOON zwarte bonen in teriyakisaus eroverheen. Garneer met de gebakken uitjes, sesamzaadjes en lente ui. Spuit de wasabi mayonaise in een zigzag motief over de pannenkoek. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil van de vrucht als laatste de limoen over de pannenkoek. BOON appétit!

  • variatietipVervang de BOON zwarte bonen in teriyakisaus met BOON Kidneybonen in chilisaus voor een pittige variant.
  • algemeenDit recept is ontwikkeld door BOON. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Spitskool pannenkoek met zwarte bonen van BOON (advertentie)

Koken met BOON: Binnen no-time een lekker recept op tafel, you better beanlieve it! Onze bonen komen altijd van zo dichtbij mogelijk, zijn gewoon lekker verpakt in NL en vergeet vooral niet even de achterkant van onze pakjes te checken… YUM!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig