Verwarm de oven voor op 220 C. Verdeel de frietjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20-25 min. in het midden van de oven. Schep na 10 min om.
Snijd ondertussen het stokbrood open en beleg één kant met de kebab en kaas. Bak de laatste 5 min. mee met de friet. Snijd ondertussen de komkommer en tomaten in plakjes.
Haal de friet en het afgebakken stokbrood uit de oven verdeel de friet over het brood. Verdeel de sla, komkommer en tomaat over het brood en besprenkel met de sauzen.
Broodje kapsalon
Bodempje leggen voor het stappen? Met dit broodje kapsalon zit je wel goed.
10 min. bereiden / 20 min. oventijd
9 ingrediënten
- algemeenEen grotere bodem leggen? Je kunt het broodje kapsalon ook met z'n tweeën delen.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Broodje kapsalon
Bodempje leggen voor het stappen? Met dit broodje kapsalon zit je wel goed.

hoofdgerecht
4 personen
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 C. Verdeel de frietjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20-25 min. in het midden van de oven. Schep na 10 min om.
Snijd ondertussen het stokbrood open en beleg één kant met de kebab en kaas. Bak de laatste 5 min. mee met de friet. Snijd ondertussen de komkommer en tomaten in plakjes.
Haal de friet en het afgebakken stokbrood uit de oven verdeel de friet over het brood. Verdeel de sla, komkommer en tomaat over het brood en besprenkel met de sauzen.
algemeen:Een grotere bodem leggen? Je kunt het broodje kapsalon ook met z'n tweeën delen.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g diepvries ovenfriet
1 stokbrood
225 g gebraden kipflakes kebab
3 plakken jong belegen kaas
½ komkommer
2 tomaten
100 g gesneden ijsbergsla
100 ml knoflooksaus
2 el sriracha