Spaghetti met mosselen in tomatensaus (advertorial)

Deze spaghetti met mosselen in tomatensaus is een grote smaakbom. Met maar weinig ingrediënten zet je binnen 30 min. een zomerse pasta op tafel. Eet smakelijk!

615 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

zeer pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Spoel de mosselen onder koud stromend water. Verwijder de mosselen die kapot zijn of open blijven staan als je erop tikt. Laat uitlekken. Haal de peterselieblaadjes van de takjes. Snijd de blaadjes en de takjes fijn, maar hou ze apart van elkaar. Snijd de tomaten in blokjes.

  2. Verhit de olie in een grote pan en bak de tomaten en fijngesneden takjes peterselie 8-10 min. Voeg de Heinz Tomato Frito® en chilivlokken toe, breng aan de kook en laat 5 min. zachtjes koken.

  3. Zet het vuur hoog, voeg de mosselen toe en schep alles goed om met een grote lepel. Doe de deksel op de pan en laat de mosselen 4-5 min. stoven, tot alle schelpen open zijn.

  4. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en schep door de mosselen. Voeg de helft van de rucola en de helft van de gesneden peterselieblaadjes toe. Laat nog 2 min. op laag vuur doorgaren, tot de pasta de saus goed heeft opgenomen. Verdeel de rest van de rucola erover en bestrooi met de rest van de peterselie. Snijd de citroen in parten en serveer erbij.

Spaghetti met mosselen in tomatensaus (advertorial)

Deze spaghetti met mosselen in tomatensaus is een grote smaakbom. Met maar weinig ingrediënten zet je binnen 30 min. een zomerse pasta op tafel. Eet smakelijk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig